Намерете работа с Blue Lynx

Регистрирайте се още сега и кандидатствайте за нашите свободни позиции. Процесът е бърз, лесен и напълно безплатен.

Header lady with magnifier

Какви са стъпките

Етикет

Регистрация

Регистрирайте се през нашия уебсайт (инструкции тук). Процесът е лесен и не би трябвало да отнеме повече от 3 минути.

Етикет

5-минутно обаждане

Нашите администратори ще се свържат с вас за 5-минутно обаждане, за да научат повече за вашите кариерни предпочитания и очаквания.

Етикет

Кандидатстване

Когато кандидатствате по дадена обява или намерим подходяща позиция, наш рекрутър ще се свърже с вас. Можете да обсъдите подробности за фирмената култура, структурата на екипа и ежедневните задачи, които засягат позицията. Ако условията ви харесват, ще ви препоръчаме на нашия клиент и ще ви помогнем в оформянето на CV, мотивационно писмо и други необходими документи.

Етикет

Интервю

Преди да отидете на интервю с компанията, за която сте кандидатствали, наш рекрутър ще проведе подготвителен разговор с вас. Ще ви дадем насоки как да отговорите на най-често задаваните въпроси.

Някои позиции изискват множество интервюта или технически задачи. Blue Lynx има грижата да осигури цялата информация за тяхното провеждане. Ще ви предоставим час, дата, място/платформа и името и позицията на интервюиращия.

Етикет

Предложение за работа

След като преминете процеса на интервюиране, ви очакват две възможности - получаване на предложение за работа, или получаване на ценен опит, който да ви помогне да се справите още по-добре на следващата си кандидатура. Стискаме палци да е първото. 🙂 

Как да се регистрирате

 • 1) Създайте акаунт

  Кликнете върху бутона за Регистрация в горния десен ъгъл на нашия уебсайт. Попълнете вашето фамилно име, имейл адрес и парола.
  Прочетете нашата Политика за поверителност, поставете отметка в квадратчето, за да дадете съгласието си и кликнете върху Създаване на акаунт .

 • 2) Потвърдете имейла си

  Проверете входящата си поща за имейл за потвърждение от нас и верифицирайте адреса на пощата си. След това влезте в акаунта си, като използвате данните от предходната стъпка.

 • 3) Качете CV

  След като влезете в профила си, ще бъдете пренасочени към страница, от която да качите своето CV на английски език.
  Може да качите файла с провлачване или чрез бутона Upload CV.

 • 4) Проверете информацията си

  Нашият инструмент ще съпостави информацията от вашето CV с формуляра за регистрация, който е разделен на четири категории: Personalia, Language and Skills, Education и Job Experience. Добавете липсващата информация (ако има такава) и направете промени, ако е необходимо. След това кликнете върху Save and Continue.

 • 5) Готово!

  Продължете към Dashboard таблото, от което можете лесно да управлявате информацията в акаунта си. Ако се наложи да направите някаква промяна, влезте тук и актуализирайте профила и документите си.

Все още имате въпроси? Попитайте ни.

Свържете се с нас

Моля въведете Вашето име.
Моля въведете валиден телефонен номер.
Моля въведете съобщение.

Политика за поверителност / GDPR (Прочетете тук)

You must accept the Terms and Conditions.