Намерете експерти в различни области

Свързваме ви с таланти от различни
професионални сектори.

Header man with a lemon

Сектори и индустрии, които обслужваме

Търсенето на експерти от различни професионални направления все повече нараства. От Blue Lynx сме на мисия да помогнем на бизнеса да се свърже с правилните хора. Работим в няколко основни сектора:

IT / Gaming / Tech

Основният ни фокус в България е откриването на таланти в сферата на IT. Екипът ни привлича Frontend, Backend и Fullstack разработчици, QA експерти и DevOps инженери. Намираме професионалисти с Java, Python, .NET и други програмни езици. Независимо дали имате нужда от Junior, Middle или Senior експерт, ние знаем къде да го намерим, как да говорим неговия език и как да му представим вашия бизнес.

IT / Gaming / Tech
Customer Service / Sales

Обслужване на клиенти / Продажби

Секторите Обслужване на клиенти и Продажби в България се развиват изключително бързо. Все повече големи компании и кол центрове търсят комуникативни и гъвкави хора, които да работят директно с клиентите и да намират отговори на техните въпроси. Нашата мрежа от кандидати включва търговски представители и специалисти в обслужване на клиенти, които притежават именно тези умения.

Финанси / Бизнес анализ

Финанси и Бизнес анализ са друг пример за бързо развиващи се сектори на българския пазар. Компаниите, които искат да са в крак с на новите технологии и тенденции, привличат анализатори и финансисти с правилните аналитични умения. Ние сме тук, за да ви помогнем да достигнете до бизнес анализатори, счетоводители и финансови експерти, които да отговарят на вашите индивидуални бизнес цели.

Finance / Business Analysis
Digital Marketing / E-Commerce

Дигитален маркетинг / Електронна търговия

С нарастващата дигитализация е все по-важно за всеки бизнес да разполага с екип от дигитални професионалисти. България е център на SEO специалисти, дигитални маркетолози, автори на съдържание, UX/UI дизайнери и експерти в електронната търговия. Независимо дали искате да оптимизирате уебсайта си, да подобрите присъствието си в социалните мрежи, или да изведете онлайн магазина си на челните места в Google, Blue Lynx ще ви насочи към точните специалисти.

Имате въпроси?