Услуги по подбор с Blue Lynx

Намерете квалифицирани кандидати, без риск.

Header lady with cup

Търсите еднорози? Намерете ги с нас!

Чували ли сте израза „има много риба в морето“? Когато става дума за подбор на кадри, той невинаги е верен. България е пълна с таланти и експерти в различни професионални области, но тяхното привличане понякога не е лесно. Ако се затруднявате да запълните свободно място във вашата компания, или искате да спестите ценно време, Blue Lynx идва на помощ с пълен арсенал от рекрутмънт услуги.

Recruitment

Рекрутмънт

Имате нужда от нов член на екипа? Ако ви е трудно да намерите подходящ човек, или не знаете откъде да започнете, ние ще ви помогнем. Нашият рекрутмънт процес започва с изучаване на свободната позиция и създаване на профил на човека, от когото се нуждаете. След активно търсене в широката ни мрежа с професионалисти, ние достигаме до правилните хора и ви свързваме с тях. Бързо, лесно, без риск.

Подбор на таланти

Търсите таланти? Не сте единствени. Най-важният актив за организациите - от големи компании до новосъздадени стартъпи - са именно хората. Нашият екип за търсене на таланти е напълно подготвен да намери точните експерти в морето от кандидати. А вие ще получите внимателно подбрани таланти, директно в имейла ви.

Talent Acquisition
Executive Search / Headhunting

Подбор на управленски кадри

Изборът на хора за ръководни позиции е от изключително значение за развитието на всяка компания. Но намирането на висококвалифицирани експерти никак не е лесно. Нашето предимство тук е, че работим в сектора от 1988 г. и добре познаваме тенденциите на пазара. Ще създадем индивидуална стратегия, съобразена с вашите изисквания и ще намерим опитните професионалисти, от които се нуждаете.

Лизинг на персонал

Blue Lynx има всички необходими лицензи за наемане на хора от името на други организации. Ако нямате установен бизнес субект в България, но искате да започнете да наемате хора възможно най-бързо, ние можем да ви помогнем. Ще подготвим цялата необходима HR и Payroll документация, за да ви спестим време и усилия. Така ще имате повече свобода и по-малко административни отговорности. Повече за лизинг на персонал може да научите тук.

Contracting / Staff leasing

Искате да научите повече за предлаганите услуги?

Свържете се с нас

Моля въведете Вашето име.
Моля въведете валиден телефонен номер.
Моля въведете съобщение.

Политика за поверителност / GDPR (Прочетете тук)

You must accept the Terms and Conditions.