Лизинг на персонал

Наемете кадри на гъвкав договор чрез нас.
Ние вършим цялата работа от Ваше име.

Header lady with folder

Какво е лизинг на персонал / контрактинг

Лизинг на персонал (Контрактинг) е практика на наемане на хора, която позволява организациите да наемат персонал чрез трета страна (в нашия случай - агенция). Ние наемаме кадри (контрактори) от Ваше име, за да спестите време и да получите повече гъвкавост. Контракторите работят за вас, а ние се грижим за административното управление, свързано с техните заплати, отпуски, обезщетения и данъци.

Какво предлага Blue Lynx

Надеждност

Лицензирани сме да наемаме хора от Ваше име съгласно законите и Кодекса на труда в България.

Гъвкавост

Наемаме хора от Ваше име, ако имате нужда от персонал, но не можете да го наемете за постоянно.

Спестяване на време

Спестяваме Ви време и усилия, като се грижим за цялата необходима HR и Payroll документация.

Основни предимства на контрактинга

 • Ставате по-гъвкави в наемането

  Промените са нещо нормално за всеки бизнес. Когато наемате хора временно, можете да реагирате на тези промени незабавно, без допълнителни рискове и разходи. Ако трябва спешно да наемете голям брой кадри, нашият екип помага това да се случи законосъобразно и в желания срок.

 • Можете да ни се доверите финансово

  Blue Lynx е финансово стабилна компания, част от холандската холдингова компания Blue Lynx Group. Можем да изплатим заплатите на контракторите в определените срокове, без да чакаме спешно плащане от Ваша страна. По този начин можете да отложите плащането на голяма сума пари с до 30 дни, за да ги използвате за други цели.

 • Спестявате време от административни задачи

  Административната работа често води до допълнителни разходи на време и пари. Ние носим пълна отговорност за управлението на човешките ресурси и администрирането на заплатите на нашите контрактори. Можете да разчитате на нашите финансови специалисти и юристи, които имат ценен опит в работата за големи компании в България и по света.

 • Имате достъп до квалифицирани кандидати

  Благодарение на богатия опит в намирането на таланти, наемаме точните хора за Вашата компания, които отговарят на всички посочени изисквания. Следим отблизо всяка промяна в закона, за да не се притеснявате за това. В случай, че някой от нашите контрактори реши да напусне по някаква причина, ще намерим негов заместник без допълнителна такса.

 • Фокусирате се върху бизнеса си

  Поемаме всички административни задачи, свързани с контракторите, за да можете да се съсредоточите върху своите основни бизнес цели. В резултат на нашата работа, ще разполагате с необходимото време да обърнете внимание на други аспекти от развитието на Вашия бизнес.

Интересувате се от лизинг на персонал?

Свържете се с нас

Моля въведете Вашето име.
Моля въведете валиден телефонен номер.
Моля въведете съобщение.

Политика за поверителност / GDPR (Прочетете тук)

You must accept the Terms and Conditions.