Blue Lynx отново расте!

Време за четене: минути
We are Growing

Няма да го крием – през последните месеци бяхме доста заети. Но енергията и ресурсите, които инвестирахме, ни се отплатиха многократно. Вижте какво се случи в Blue Lynx до момента.

Здравей, Богота!

След повече от 33 години успех на европейския пазар, продължаваме да разширяваме своите хоризонти. Един ден бяхме осенени от следната мисъл: “Имаме 24 часа в денонощието и не можем да променим това, но… какво ако обърнем поглед към другата част на света?”

Тази случайна идея много бързо се превърна в реален план за бъдещето. Проучихме и анализирахме различни пазари и съвсем скоро решението само дойде при нас – ще отворим офис в Богота, Колумбия!

И така, на 31 януари 2022, нашият Център за търсене на таланти в Богота, се превърна в реалност. В началото ще се фокусираме основно върху подбор на таланти, но плановете за бъдещето остават отворени за още услуги. Очаквайте още новини!

Вече може да посетите нашия колумбийски уебсайт – Bluelynx.co

Blue Lynx България

Отдавна знаем, че българският пазар е пълен с мотивирани професионалисти и преуспяващи бизнеси. Дойдохме тук, за да го докажем.

От 20 януари 2022 година, Blue Lynx е не само напълно оперираща рекрутмънт агенция в България, но и лицензирана контрактинг компания.

С нетърпение очакваме да срещнем нашите нови контрактори и да им предоставим същата услуга, ангажираност и опит, които настоящите ни клиенти познават и обичат.

Офисът в София

След успеха на първия ни български филиал във Варна, появата на офис в столицата София беше само въпрос на време. а 1 октомври 2021, офис София официално отвори врати.

Новият Blue Lynx хъб, който се намира в “Манастирски ливади”, посрещна своя екип от местни професионалисти, които бързо станаха част от семейството на Blue Lynx. Можете да ни намерите на: ул. “Пирин” 44, Манастирски ливади, София, България 1680.

Офисът в Пловдив

След създаването на два успешни офиса във Варна и София, дойде ред и на културното съкровище на България – Пловдив.

От 15 февруари 2022 година, пловдивският офис на Blue Lynx официално стартира своята дейност. Неговият пълен адрес е: Комплекс “Royal City”, бул. “Дунав” 5, ет. 2, офис 3, Пловдив, България.

Имаме офис и екип, а в Пловдив има изобилие от таланти. Перфектната комбинация!

Нашият нов Главен търговски директор

На 1 септември 2021, Тоан Дитерс се присъедини към семейството на Blue Lynx в ролята на Главен търговски директор

Тоан e дългогодишен изпълнителен директор с успешна кариера в развитието на международни C-level бизнеси, включително и в сферите на рекрутмънта и рекламата. Надграждайки това, което вече сме постигнали в Blue Lynx, Тоан усъвършенства нашата стратегия, помага в откриването на нови бизнес възможности и гарантира нашия растеж.

За нас е чест да си в екипа, Тони!

Светлото бъдеще

Факт е, че последните месеци бяха наситени с емоции. Отворихме нови офиси, разширихме нашата база от клиенти и кандидати, и посрещнахме нови членове на екипа. И все пак, докато Blue Lynx се развива, нашият най-голям актив остават хората.

След този период на бърз растеж, сме пълни с енергия и готови за бъдещето.

Go, go, Blue Lynx!